استفاده از سیستم های آبیاری هوشمند
هر باغدار و کشاورزی برای اینکه روند رشد خوبی را در باغ خود تجربه کند نیازمند این است که سیستم آبیاری مناسبی داشته باشد. شما با یک ابتکار جدید و نوآورانه توان باردهی را در باغ خود افزایش می دهید.
علاوه بر آن هر چقدر هوشمندانه عمل کنید میتوانید در برخی مخارج اضافی صرفه جویی کرده و با هزینه کم بهترین بازخورد را داشته باشید. آبیاری روشهای مختلفی دارد که هر کدام از آنها معایب و مزایای خود را دارند و شما باید بر اساس ویژگی و کاربرد هر یک انتخاب کنید که از چه روشی استفاده کنید.
به نظر شما چند نوع نحوه آبیاری داریم ؟
از قدم الایام تا به الان کشاورزان و باغداران با آبیاری درگیری و مشکلات زیادی را تجربه کرده اند. میتوان گفت برخی از این روش های آبیاری منسوخ و قدیمی شده اند و برخی هنوز هم کارامد هستند. برای اینکه نسبت به تمامی آنها واقف باشید در ادامه با ما همراه باشید.
آبیاری روشهای مختلفی دارد که از جمله آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1) آبیاری سطحی:
آبیاری سطحی همانگونه که از نامش پیداست بصورت سطحی انجام میشود. کشاورزان از گذشته تا به الان این نوع آبیاری استفاده کرده اند. با وجود اینکه شاید این روش در برخی موارد اوصولی و صحیح نمی باشد ولی اکثر کشاورزان امروزه از این روش استفاده میکنند. این روش آبیاری قدیمی شده است و مقدار زیادی از آب هدر می رود و در طولانی مدت پاسخگو نخواهد بود . زیرا باید آبیاری تمدید شود .
2)آبیاری سیلابی:
این نوع روش آبیاری در طولانی مدت سبب فرسودگی خاک می شود. با این حساب می توان دریافت که این روش غیر اوصولی و آسیب زا می باشد. در این روش آب آزادانه چندین و چند ساعت در باغ رها میگردد و در سال های طولانی سبب پوسیدگی ریشه خواهد شد.
3)آبیاری مرزی:
این نوع آبیاری برای زمین های زراعی می باشد که قسمت بندی شده اند. در این صورت آبیاری بصورت ملایم انجام میگیرد. در این نوع آبیاری آب از طریق شیارهای ایجاد شده در باغات و زمین کشاورزی صورت میگیرد . این نوع روش آبیاری برای انواع خاک ها مناسب می باشد و تقریبا در مورد آب بهینه سازی می شود.
4)حوضی:
این نوع روش آبیاری به این صورت می باشد که قسمتی از باغ را بصورت حوض یا حوضچه به عنوان منبع آب قرار میدهیم و در شیارها و لوله های قسمت بندی شده آزادانه و به اندازه لازم آبیاری صورت میگیرد.
6)قطره ای:
این روش آبیاری بسیار مفید و موثر واقع شده وامروزه بیشتر کشاورزان از این روش استفاده میکنند. ازاین روش برای بهینه سازی آب استفاده کنید. در این روش آب درون لوله های باریکی قرار میگیرد و آب با فشار بیشتر از درون سوراخ های ایجاد شده به عنوان آبیاری قرار میگیرد.
سیستم های هوشمند آبیاری به چه صورت است؟
منظور از سیستم هوشمند برای آبیاری ؛ یکسری الگوریتم های هوشمند می باشد که با استفاده از سنسور های پیشرفته برای استفاده مفید و فید بک قابل قبول طراحی شده است .
سیستم های هوشمند آبیاری قابلیت زیادی دارند. از جمله این قابلیت ها یمتوان به تشخیص فوری گیاهان اشاره کرد. این سیستم برای برای باغ ها و زمین های زراعی در متراژ بالا پاسسخگویی خوبی خواهد داشت. زیرا برای آبیاری در تایم های طولانی و تنوع گیاهان نیز مورد استفاده واقع می شود. این فناوری برای شما بسیار سود آور می باشد. زیرا در صرفه جویی تایم بسیار موثر واقع شده است.
علاوه بر آن میتوان گفت که این محصول و فناوری هوشمند بر اساس آب و هوا به صورت خودکار آبیاری انجام می دهد و در صورتیکه گیاهان نیاز به آبیاری نداشته باشند آبیاری بصورت هوشمند قطع خواهد شد.
نحوه عملکرد این دستگاه چگونه است ؟
شاید برایتان جالب باشد که بدانید این دستگاه نوعی رباط هوشمند می باشد و یا بصورت دستی نیز تنظیم میشود. این دستگاه از جدید ترین روشها و متد ها برای آبیاری استفاده کرده است . این سنسور ها مبتنی بر آب و هوا و رطوبت و دما آن مبنی و محیط می باشد. از جمله قابلیت و ویژگی های دستگاه میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
1)کنترل دقیق آب و آبیاری
2)زمان بندی هوشمند
3)ارتباط بی سیم
آشنایی با مزایای این محصول!!
با خریداری و نصب این فناوری در باغات خود مزایای زیاد یدارد که از جمله آن میتوان به گزینه و موارد زیر اشاره کرد:
1)صرفه جویی در آب
2)افزایش بهره وری در آب
3)بهبود کیفیت رشد ونمو گیاهان
4)صرفه جویی در زمان
5)حفظ محیط زیست
6)سهولت در کنترل و مدیریت
انواع نهال میوه شناسنامه دار
- ارقام نهال انگور
- نهال بادام
- ارقام نهال گردو
- فروش نهال شلیل
- خرید نهال پسته
- نهال سیب
- نهال گلدانی
- سیب
- گل محمدی
- نهال گردو
- دفتر مرکزی و گلخانه :آذربایجان غربی- شهرستان میاندوآب – کوی رابری بلوار دانشگاه باکری نرسیده به ایستگاه تحقیقات کشاورزی نهالستان سالم نهال
- آدرس نهالستان شعبه یک : آذربایجان غربی – شهرستان میاندوآب – کوی تقی آباد شعبه دوم کوی شلوند پشت نیروگاه
- تلفن همراه : 09144809396
- صفحه اینستاگرام سالم نهال