راهنمای گام به گام کاشت و پرورش انواع نهال
برای اینکه بتوانید نهال خود را به خوب پرورش دهید و نگهداری های لازم را بجا آورید و در نهایت بازدهی خوبی از آن داشته باشید باید نسبت به ویژگی های نهال و نحوه کاشت و پرورش نهال اطلاعات و لازم را کسب کنید. مجموعه ما یک تیم حرفه ای می باشد که میتوانید در این راه روی ما حساب کنید . در ادامه همراه ما باشید تا شرایط لازم برای کشت و پرورش نهال های مختلف را بشناسید .
راهکار مناسب برای کسب درامد از نهال
بهترین راهکار برای درامد زایی از طریق نهال ها در وهله اول شناخت آنها و تمامی ویژگی هایشان در کنار نحوه کشت و پرورش صحیح می باشد. شما باغدار عزیز در صورتی موفق به کسب درامد خواهید شد که اطلاعات مورد نیاز را در این زمینه داشته باشید.
نحوه کشت انواع نهال :
برای کشت نهال خود باید نسبت به ویژگی های آن واقف باشید. منظور از این موضوع این می باشد که شما باید میزان مقاومت نهال ها را در مقابل سرما و گرما بسنجید یا اینکه از مشاورین متخصص در این حوضه استفاده کنید. نهال خود را بر اساس یکسری فیلتر ها کشت کنید. از جمله آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1)آب و هوا و اقلیم جغرافیایی :
باید نهال خود را بر اساس ویژگی هایی که دارد در منطقه مناسبی کشت کنید . نهال هایی که مناسب منطقه گرمسیر می باشند نباید در منطقه سردسیر کشت شوند. همچنین نهال های منطقه سردسیر را نباید در منطقه گرمسیر کشت کرد. در صورتی که نهال های خود را در منطقه نامناسب کشت کنید قطعا خساراتی را به همراه خواهد داشت. پس با این وجود میتوان گفت که این موضوع بسیار حائز اهمیت بوده و حتما باید به آن توجه ویژه ای داشته باشید.
2)نوع خاک :
قبل از کاشت باید در نظر داشته باشید که نهال شما در چه خاک هایی رشد خوبی دارد از ترکیب آنها استفاده کنید. نوع خاک رشد و نمو نهال شما را تضمین میکند. هر چقدر به خاک نهال خود اهمیت بدهید در سال های آتی درخت پر باری خواهید داشت.
اوصولا نهال های تازه کشت شده در خاک های شنی و لومی با ترکیب کمی خاک رس بازدهی خوبی دارد.
3)زهکشی خاک:
بعد از نوع خاک باید به فکر زهکشی خاک باشید. حتما قبل از کاشت و حفر چاله باید لایه های زیرین و رویی خاک را جابه جا کنید . در این صورت اکسیژن لازم به بافت های خاک رسیده و قابلیت پرورش ریشه را خواهد داشت . بعد از زهکشی باید چاله های را به عمق و عرض مناسب نهال خود حفر کنید. حتما به این نکته توجه داشته باشید که باید به اندازه ارتفاع و عرض ریشه چاله هایی را ایجاد کنید.
برای اینکه باغ شما وجه زیبایی داشته باشید باید چاله ها را در یک حفر کنید. برای ریشه زایی نهال خود باید عرض چاله ها دو برابر ریشه باشد.
4) نورگیری:
چاله هایی که حفر میکنید باید در نظر داشته باشید نهال شما بر اساس ویژگی هایی که دارد و محصولی که تولید میکند باید چه میزان در معرض نور قرار گیرد. نورگیری اصل مهمی از باردهی نهال شماست. پس باید به این موضوع توجه ویژه داشته باشید. اکثر نهال ها در ابتدا برای تغذیه نیاز به نور دارند و در ادامه برای رسیدن بار و محصلات خود نیازمند نور خورشید می باشند. پس باید بر روی این موضوع توجه ویژه ای داشت باشید.
5) فاصله چاله ها از یکدیگر:
فاصله چاله ها از یکدیگر یکی از اوصول بسیار مهم در زمینه کشاورزی می باشد. فاصله هر نهال نسب به نهال دیگر با یکدیگر متفاوت می باشد. زیرا نهال ها براساس ارتفاعی که دارند و ویژگی های خاصشان از یکدیگر متمایز شده و حتی میزان فاصله کاشت آنها از یکدیگر متفاوت می باشد.
برای این موضوع قبل از کاشت میتوانید با کارشناسان متخصص ما در این زمینه مشورت داشته و مشاوره دریافت کنید.
6)کوددهی:
کوددهی نیز یکی از مواردی می باشد که هر باغداری باید به آن توجه ویژه داشته باشد. زمانیکه نهال شما از لحاظ ظاهری از کمبود هایی برخوردار بود و شروع به تغییر رنگ یا بروز مشکلاتی شد باید از سم ها و کوددها برای رفع این مسائل استفاده کنید.
شما هر نهالی داشته باشید برای اینکه دچار آفات و بیماری نشود باید مورد تقویت واقع شود. تقویت نهال ها از طریق انواع کود ها رخ می دهد . باید به طریقه مصرف کود ها، نوع آنها توجه کنید سپس بر اساس نیاز نهال و خاک کود یا سم های مختلف را مورد استفاده واقع قرار دهید .
انواع نهال میوه شناسنامه دار
- خرید ارقام نهال انگور
- فروش نهال بادام
- ارقام نهال گردو
- نهال شلیل
- نهال آلو
- نهال سیب
- نهال سیب قرمز
- نهال آلبالو
- دفتر مرکزی و گلخانه :آذربایجان غربی- شهرستان میاندوآب – کوی رابری بلوار دانشگاه باکری نرسیده به ایستگاه تحقیقات کشاورزی نهالستان سالم نهال
- آدرس نهالستان شعبه یک : آذربایجان غربی – شهرستان میاندوآب – کوی تقی آباد شعبه دوم کوی شلوند پشت نیروگاه
- تلفن همراه : 09144809396
- صفحه اینستاگرام سالم نهال